Biologische witte mousserende wijn van de tamjanika druif uit Servië, gemaakt volgens de methode traditionelle Lees meer..
Deze biologische hoog mousserende wijn is gemaakt van de typisch servische tamjanika druif, waarbij de basiswijn 6 maanden op zijn lie (gisten) gerust heeft.
Het is een mousserende wijn, gemaakt volgens de methode traditionelle (zoals Champagne), wat inhoudt dat de wijn een tweede fermentatie krijgt op de fles.
De combinatie van de methode traditionelle met het gebruik van de tamjanika druif maakt deze wijn heel bijzonder.
De tamjanika maakt de wijn heel aromatisch, en geeft hem samen met de mooie mousse veel frisheid. In de neus aroma's van bloemen, honingsnoepjes, vlierbloesem en vers gebakken biscuits.
In de mond ervaar je de rijke mousse die de mond vult, maar ook een speelse frisheid. In de mond blijven de smaken van appel en citrus hangen.
De wijn is te typeren als extra brut, wat betekent dat er een laag suikergehalte is van maar 4 gram per liter.
Een heerlijke wijn als aperitief, maar is tevens te combineren met alle gangen van de maaltijd.
Schenk deze wijn op een temperatuur tussen 10 °C en 12 °C.
Biologische witte mousserende wijn van de tamjanika druif uit Servië, gemaakt volgens de methode tr..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen