Biologische witte wijn van de Trebbiano Spoletino en Grechetto druif van het wijnhuis Le Thadee uit Umbrië, Italië Lees meer..
Deze biologische Du Rasole is gemaakt van Trebbiano Spoletino en Grechetto.
Het is de perfecte match tussen de twee autochtone witte druivensoorten uit het Montefalco-gebied, hij is uiterst levendig en gemakkelijk te combineren.
Dankzij zijn uitgesproken frisheid is hij ideaal als aperitief. Het past goed bij visgerechten, ideaal bij schaaldieren, of bij lichte gerechten uit de moderne keuken.
Hoe dan ook, het is een wijn die een plekje in je hart zal vinden.
Vinificatie: zachte persing van de druiven die vooraf zijn ontsteeld
en gemalen en fermentatie in stalen tanks met temperatuurregeling
de wijn rijpt in stalen tanks met fijne droesem, onderworpen aan wekelijkse bâtonnage.
De wijn heeft een gele kleur met gouden tinten en heeft in de neus een zeer intens boeket met tonen van rijpe abrikoos, gekonfijte citroen, passievrucht , saffraan.
De wijn heeft een mooie zuurgraad en een lange afdronk.
Serveer de wijn bij een temperatuur van 10-12 °C
Biologische witte wijn van de Trebbiano Spoletino en Grechetto druif van het wijnhuis Le Thadee uit..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen