Rode wijn van de albarossa druif uit de Piemonte, Italië Lees meer..
De Albarossa druif is een kruising tussen de Nebbiolo en de Barbera druif. Het biedt het beste van deze druiven en zorgt voor een krachtige en warme wijn, typisch voor de Piemonte.
De druiven worden handmatig geoogst, waarna een schilweking volgt gedrurende een week bij temperaturen tussen 25 ° en 28 ° C.
De wijn gaat 6 maanden in barriques en vervolgens nog eens 12 maanden in vaten van 30 hectoliter. De wijn is diep robijnrood en heeft een brede en warme neus met aroma's van bosbessen en rode bessen, waarbij accenten van gebrande koffie
en leer kunnen worden herkend. De smaak is rond en vol, met veel concentratie. Prachtig te combineren met bijvoorbeeld rood vlees.
Rode wijn van de albarossa druif uit de Piemonte, Italië
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen